Visiting website of online pharmacy in malaysia is the best way to buy synthroid in malaysia online. If you buy generic version of synthroid online its cost is often less. Worrying that you won't be able to perform in bed can make it harder for you to do just that. Anxiety from other parts of your life can also spill over into the bedroom. Important announce for our visitors: buy kamagra online uk when you require generic kamagra and get quick shipping within united kingdom. it is widely acknowledged that erectile dysfunction is predominantly the result of underlying cardiovascular disease.
登入後可以使用更多功能喔~
帳號: 密碼: 登入 註冊
2017‧03‧16
「感謝主!」—不只是樂觀

媽媽八十多歲,是一個愛主的姊妹。

有一天在浴室跌倒了,摔斷了腳,醫治復健,目前不良於行。

弟兄姊妹前去探望,媽媽總說:「感謝主!......

 

不管甚麼境遇,常聽到基督徒說:「感謝主!」

其實,「感謝主」不只是基督徒擁有樂觀的態度,而是裡面有一個美好、超越的生命。

 

我們有這寶貝在瓦器裡,要顯明這超越的能力,是屬於神,不是出於我們。」 林後4:7

 

 

 

【您也有見證想投稿嗎? 水深之處歡迎您也擺上您的見證】

  1. 直接投稿:在水深之處網站註冊登錄後至『作品集散地』點選『投稿』。
  2. Email 投稿:請將您的見證Email到[email protected], 交由編輯代發。
  3. 粉絲專頁投稿:請到水深之處粉絲專頁私訊留言給我們,我們幫您投稿。
閱讀人次 112
想更多認識神嗎?
請跟我們一起禱告 分享
您可能會喜歡的文章:
2017‧09‧22
水深之處編輯群
世上有很多徒具虛名不痛不癢的基督徒,也有很多認真追求名符其實的基督徒。 要...
2017‧09‧22
水深之處編輯群
 保羅寫信給哥林多的教會時說,『我在你們那裡,又軟弱,又懼怕,又甚戰兢。』...
2017‧09‧21
水深代發
本文為一位台灣人至墨西哥城出差時所寫的日記,時間是9月19日墨西哥7.1級地震後。&...
2017‧09‧21
水深代發
本文為一位台灣人至墨西哥城出差時所寫的日記,時間是9月19日墨西哥7.1級地震後。&...
文章標籤: